• Haberler
  • Domuzu vurmak isterken kendini yaraladı

Domuzu vurmak isterken kendini yaraladı

Ödemiş'e bağlı Gereli Mahallesinde meydana gelen ilginç yaralanma olayında Kemal GÖRDESLİ’nin traktörü ile mısır tarlasına gittiği...

Ödemiş’e bağlı Gereli Mahallesinde meydana gelen ilginç yaralanma olayında Kemal GÖRDESLİ’nin traktörü ile mısır tarlasına gittiği sırada tarlada domuzun çok olması ve kendisini korumak için yanına aldığı ruhsatlı av tüfeğinin elinden kayıp düşmesi sonucu tüfeği ateş almasıyla şahsın sol kolundan kendini yaraladığı bildirildi.

Ödemiş e bağlı Gereli mahallesinde meydana gelen ilginç yaralanma olayında, edinilen bilgiye göre Gördesli isimli şahsın mısır tarlasında domuzların birden tarlasına gelmesiyle domuzları uzaklaştırmak amacıyla ateş etmek için hazırlandığında sol kolundan kendini vurduğu bildirildi. 112 acil ambulansla Ödemiş Devlet hastanesine kaldırılan Gördesli isimli şahsın hayati tehlikesi bulunmadığı sol kolundan kaza ile kendisini vurduğu iddia edildi.

Gereli mahallesinde meydana gelen ilginç yaralanma olayı ile ilgili olarak şahsın Jandarma Ekipleri tarafından ifadesine başvurduğu bildirildi.

Bakmadan Geçme