Dokuz ilçede zehir operasyonu

İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birlikler tarafından dokuz ilçede narkotik köpekleri ve drone destekli yapılan operasyonlarda...

İzmir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı birlikler tarafından dokuz ilçede narkotik köpekleri ve drone destekli yapılan operasyonlarda ormanlık alanda 1966 kök kenevir, çeşitli türde uyuşturucu maddeler ele geçirildi, 11 kişi de gözaltına alındı.

Terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması ile uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesi maksadıyla 14-21 Haziran tarihleri arasında Ödemiş, Beydağ, Tire, Torbalı, Buca, Karabağlar, Menderes, Seferihisar ve Kemalpaşa olmak üzere toplam dokuz ilçede operasyonlar yapıldı. Jandarma narkotik timleri, narkotik köpekleri ve drone destekli olarak icra edilen operasyonlarda ormanlık alan içerisinde ekili vaziyette toplam 1966 kök kenevir bitkisi, yaklaşık 11 kilogram kubar esrar maddesi, 10 gram uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde, 21 adet Lryka hap, bir adet ruhsatsız pompalı av tüfeği ele geçirildi. Olaylarla ilgili olarak 11 şahıs gözaltına alındı.

Onur Karagöz

Bakmadan Geçme