Dikili Belediyesi’nden öğrencilere eğitim seti

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla İzmir’in Dikili ilçesinde belediye, ilkokullardaki 1. sınıf öğrencilerine büyük bir destekte...

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla İzmir’in Dikili ilçesinde belediye, ilkokullardaki 1. sınıf öğrencilerine büyük bir destekte bulundu. Belediye Başkanı Adil Kırgöz, öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemelerini de bulunduran bir eğitim seti dağıtarak başarı dileklerini sundu.

Yaptığı açıklamada Kırgöz eğitime destek vermenin sosyal belediyeciliğin bir parçası olduğunu belirtti. Yaşam koşullarındaki zorluğun arttığını vurgulayan Kırgöz, “bizler de Dikili Belediyesi olarak okul hayatına ilk adımlarını atan çocuklarımıza eğitim malzemesi desteği vererek ailelerinin bir nebze de olsa bütçelerine katkı sunmak istedik. Onlar yarınlarımızın umudu, geleceğimizin teminatı” dedi.

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı mirası ve Cumhuriyet kazanımlarını çocukların yaşatacağını belirten Kırgöz, çalışan, üreten, aydınlık bir nesil yetiştirmenin kritik öneminden ve Dikili Belediyesi’nin bu uğurda desteğini sürdüreceğinden söz etti, “tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme