DEÜ’Dden Kiraz’a sağlık hizmeti

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, DEÜ'nün sadece metropolde varlık gösteren bir üniversite...

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, DEÜ’nün sadece metropolde varlık gösteren bir üniversite olmadığını belirterek, “Biz devletimizin bize verdiği imkanlarımızı halkımızla paylaşmayı seçen bir yönetim anlayışı benimsiyoruz. Bu prensip doğrultusunda açılışını gerçekleştirdiğimiz tanı ünitesi ile kardiyovasküler hastalıkların tedavisinde önemli katkı sağlanacak” dedi.

 

Dokuz Eylül Üniversitesi, Kiraz Belediyesi ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nün iş birliğinde başlatılan ‘Cana Can Kat Projesi’ kapsamında; orta ve ileri yaş popülasyondaki kardiyovasküler risk profillerinin belirlenmesi ve hipertansiyon sıklığının saptanmasını sağlayacak sağlık taramalarının yapılacağı Kiraz Devlet Hastanesi Anjiyo Tanı Ünitesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Kiraz Kaymakamı Onur Titiz, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Anıl Esen, ilçe yöneticileri, DEÜ Üst Yönetimi, dekan ve müdürler ile Kiraz halkı katıldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme