• Haberler
  • Eğitim
  • DEÜ Rektörü Hotar: “Doçentlik Unvanıyla Gelecek Nesillere Işık Tutacaksınız”

DEÜ Rektörü Hotar: “Doçentlik Unvanıyla Gelecek Nesillere Işık Tutacaksınız”

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 28 farklı akademik birimden 255 bilim insanına doçentlik belgesi takdim etti. Rektör...

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 28 farklı akademik birimden 255 bilim insanına doçentlik belgesi takdim etti. Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar, doçentlik kadrosuna atanan akademisyenlere verdikleri katkılardan dolayı tebriklerini iletti ve öğrencileri gelecek nesillerin potansiyeline ışık tutacaklarına yürekten inandığını söyledi.

Haber

DEÜ Rektörü ayrıca, üniversitenin uluslararası hedefleri açısından bu doçentlik unvanlarının büyük önem taşıdığını belirterek, “Dünyada İlk 500” üniversite hedefine kararlı adımlarla ilerlediklerini sözlerine ekledi. DEÜ’nün bilimsel faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası çapta tanınır hale gelmesi ve eğitim standartlarının daha da geliştirilmesi için projeler hazırladığını belirten Rektör Hotar, ataması yapılan akademisyenleri kutladı ve desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Haber

DEÜ’deki doçentlik atamaları, üniversitenin akademik gücünü daha da arttırmak için önemli bir adım olarak görülüyor. Akademisyenlerin doçentlik unvanını alması, üniversitenin ulusal ve uluslararası alanda daha da tanınır hale gelmesine katkıda bulunacak ve üniversitenin hedefleri doğrultusunda ilerlemesine yardımcı olacaktır.

(M.A)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme