• Haberler
  • Asayiş
  • Denizli’de Kara Çarşaflı ve Sütyenli Gezen Avukat Gözaltına Alındı

Denizli’de Kara Çarşaflı ve Sütyenli Gezen Avukat Gözaltına Alındı

Denizli’de, sütyen takıp, kara çarşaf giyerek yüzünü siyah peçeyle kapatan bir avukat olan M.P., sokakta dolaşırken...

Denizli’de, sütyen takıp, kara çarşaf giyerek yüzünü siyah peçeyle kapatan bir avukat olan M.P., sokakta dolaşırken polis tarafından gözaltına alındı. Olay, dün akşam saatlerinde Sırakapılar Mahallesi’nde meydana geldi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli Yunus timleri, şüpheli davranışları nedeniyle dikkatlerini çeken kara çarşaflı bir kişiyi durdurmak istedi. Ancak şüpheli, polislere direnerek kaçmaya başladı. Polis ekipleri, şüpheliyi kovalayarak yakaladı.

Gözaltına alınan kişinin, Denizli Barosu’na kayıtlı erkek avukat M.P. olduğu belirlendi. Araştırmalar sonucunda M.P.’nin sütyen taktığı, kara çarşaf giydiği ve yüzünü siyah peçe ile kapattığı ortaya çıktı. M.P.’nin yanına aldığı kadın çantasında ise kasatura, çekiç ve bağ kesme makası gibi aletler de tespit edildi.

Avukat M.P., verdiği ifadede “değişiklik olsun” diye kadın kılığına girdiğini söyledi. Gözaltına alınan M.P., görevli memura mukavemet suçundan ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme