Denizli’de kamyon yutan asfalt

Öğle saatlerinden itibaren Denizli’de şiddetli sağanak yağışlar etkisini gösterirken, Merkezefendi ilçesinde bir kamyon çöken yolun içine...

Öğle saatlerinden itibaren Denizli’de şiddetli sağanak yağışlar etkisini gösterirken, Merkezefendi ilçesinde bir kamyon çöken yolun içine düştü.

Denizli merkez ve ilçelerinde yaşanan şiddetli yağışlar, kısa sürede cadde ve sokakları su birikintileriyle doldurarak hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık yarım saat süren yoğun yağışlar, sürücüler ve yayalar arasında zor anlar yaşattı. Bazı ev ve iş yerlerinde su baskınları yaşandı ve sürücüler, araçlarını yol kenarına çekmek zorunda kaldı.

Merkezefendi ilçesine bağlı Eskihisar Mahallesi’nde ise aşırı yağışlar nedeniyle yol çöktü. Yolu fark etmeyen Ferhat Şahin (51) adlı sürücü, parke taşı yüklü kamyonuyla dev çukura düştü. Neyse ki kazada can kaybı yaşanmadı, ancak araçta maddi hasar meydana geldi. Trafik ekipleri hemen yolun kapatılmasını sağlayarak, kamyonun kurtarılması için çalışmalara başladı. Vinç yardımıyla yapılan çalışmalar sonucunda araç, çukurdan çıkarıldı.

Bu olayın ardından, yetkililerin önlem alma ve hasarın giderilmesi için çalışmalara devam ettiği belirtildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme