• Haberler
  • Genel
  • Demet Akalın ve Resul Dindar tartışması büyüyor!

Demet Akalın ve Resul Dindar tartışması büyüyor!

Artvin'in Arhavi ilçesinde bu yıl 49'uncusu düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nin 5’inci gününde gerçekleşen...

Artvin’in Arhavi ilçesinde bu yıl 49’uncusu düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nin 5’inci gününde gerçekleşen konserde Demet Akalın Resul Dindar ile sahne aldı.

Saat 20.30’da sahneye çıkan Resul Dindar, programını uzatınca Demet Akalın, bu duruma bir hayli öfkelendi. Saat 22.30’da sahneye çıkacak olan Akalın, konseri bitirmemesi üzerine Dindar’a bir görevli aracılığıyla sahneden inmesini istediğini iletti. Şarkı söylerken, görevlinin kulağına Demet Akalın’ın gönderdiği haberin fısıldamasına öfkelenen Resul Dindar, seyircilere “Size çok güzel bir şey söyleyeceğim, ne kadar yakıştığına siz karar verin. Demet Akalın hanımefendi, sahneye 22.30’da çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş. Yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim 11.00…” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme