Delibalta'dan ziyaret turu

Kongreye hazırlanan AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı'nda kulislerde ismi öne çıkan eski İl Genel Meclis Üyesi...

Kongreye hazırlanan AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı’nda kulislerde ismi öne çıkan eski İl Genel Meclis Üyesi Şerif Delibalta, çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Ödemiş Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Necati Gülgen,”İl Genel Meclisi üyeliği tecrübesiyle ilçesine hizmetlerde bulunan, toplumun her kesimiyle diyalogda olan ve herkesi kucaklayan hizmet anlayışıyla Ramazan Şerif Delibalta’nın adaylık sürecinde yolu açık olsun, başarılar dilerim” dedi.

Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Ali Köksoy, “Ramazan Şerif Delibalta’yı çok uzun zamandır tanırım. Ödemiş’te iyi şeyler olması, ilçeye hizmet gelmesi için gayretle çalışmıştır. Özellikle İl Genel Meclisi üyeliği döneminde yaptığı hizmetlerle yakın ve uzak tüm mahallelerde herkesin takdirini kazanmış, Ödemiş ve hizmet sevdalısı biri olarak tanınan Ramazan Şerif Delibalta’yı AK Parti İlçe Başkanı olarak görmek, Ödemiş için bir kazanç olacaktır” diye konuştu.

Kızılcaavlu Mahalle Muhtarı Şakir Özol, “İl Genel Meclisi üyeliği döneminde köylerimize çok hizmetleri olan Ramazan Şerif Delibalta’nın iktidar partisinin ilçe başkanı olarak çok faydalı olacağına inancım tamdır” dedi. Demirdere Mahalle Muhtarı Muammer Kırcı ise, “Ramazan Şerif Delibalta, hizmet etmekten yorulmayan, vatandaşların dertleriyle dertlenen her zaman ulaşılabilen, mütevazı, çalışkan biridir. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme