• Haberler
  • Genel
  • Darbedilen 80 yaşındaki kadın yaşam mücadelesi veriyor

Darbedilen 80 yaşındaki kadın yaşam mücadelesi veriyor

Olay 9 Ağustos günü Kars'ın Digor ilçesinde meydana geldi.  Avusturya'nın Melbourne Victoria eyaletinde yaşayan Türk vatandaşı...

Olay 9 Ağustos günü Kars’ın Digor ilçesinde meydana geldi.  Avusturya’nın Melbourne Victoria eyaletinde yaşayan Türk vatandaşı Dilber Alınak yaz tatilini geçirmek üzere memleketine gelmişti. Taksi ile giden Ekrem Aybi yolda sabah yürüyüşü yapan Alınak ile karşılaştı. Taksiyi durdurak, yanına gittiği Alınak’ı tekne tokat darbeden Aybi, kadına ait olan altın, para, telefon, gözlük ve takma dişlerini alarak kaçtı. Gaspa şahit olan vatandaşların İhbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Digor Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 80 yaşındaki kadına ilk müdahalenin yapılmasının ardından Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Durumunun ağır olduğu öğrenilen kadının yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi devam ediyor. Yakalanan Ekrem Aybi ise emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekrem Aybi vermiş olduğu ifadesinde, hatırlamadığı bir tarihte Dilber Alınak’ın kendisini tehdit ettiğini ve yol kenarında görünce de taksiden inip dövdüğünü iddia etti.

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme