Dağcılar zirveye çıktı

Her hafta bölgenin farklı noktalarından birine yürüyüş düzenleyen Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık Gençlik ve Spor Kulübü...

Her hafta bölgenin farklı noktalarından birine yürüyüş düzenleyen Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri, bu hafta Bozdağların zirvesine yürüdü. Kulüp, bu haftaki yürüyüşü 17 sporcu ile gerçekleştirdi.

Etkinlik sorumluluğunu Nihat Yüce’nin, rehberliğini ise Mehmet Ekiz’in yaptığı yürüyüş sırasında dağcılar karda yürüdü. Nihat Yüce, yürüyüşle ilgili şunları söyledi: “Bu etkinlik sırasında doğanın ve iklimin bir çok yüzünü görme şansı bulduk. Güneşi, rüzgarı, soğuğu, yeşili ve karı yürüyüş sırasında bir arada gördük. Tempolu bir etkinlik oldu. Yaklaşık 5.5 saatte Bozdağların zirvesine ulaşmayı başardık.

9 Şubat’ta yapmayı düşündüğümüz Honaz Dağı yürüyüşünü olumsuz şartlar gereği 5 Nisan’a erteledik. Bu hafta İncirlipınar-Gölcük yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Katılımın yüksek ve keyifli bir etkinlik olmasını bekliyoruz. Ayrıca bu sezonki etkinliklerimize ara vermeden devam etme gayreti içerisindeyiz. Eğer gerekli katılım olursa önümüzdeki kalan 18 etkinliğin hepsini gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.”

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme