ÇYDD'de hedef, üye sayısını arttırmak

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesi'nin (ÇYDD) geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulunu nardından göreve gelen yeni...

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesi’nin (ÇYDD) geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulunu nardından göreve gelen yeni yönetim kurulu, üye sayısını arttırmak için kolları sıvadı. Genel kurulun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını yapan ÇYDD yönetim kurulu, görev dağılımını da gerçekleştirdi. Üç eski üyenin devam ettiği yönetim kurulunda 4 üye de yenilendi. Yapılan görevlendirmelere göre, Ümran Akça Ateş yeniden yürütme kurulu başkanı seçilirken, İkbal Sezgin yürütme kurulu başkan yardımcısı, Batuhan İsmet Durna yazman, Mehmet İzzet Çam da sayman üye oldu. Selim Şahan, Zarife Özcan ve Nebiha Satı da diğer yürütme kurulu üyeliklerini oluşturdu.

Görevlendirmenin ardından yeni dönem çalışmaları için yeni üye kaydetmek için çalışmaları hızlandıracaklarını söyleyen başkan Ümran Akça Ateş, “Dünya, büyük bir salgın kapanması yaşadı. Tam bundan çıktık derken bu kez Türkiye, büyük bir deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık. Dernek olarak yasal çerçevede yapabileceğimiz ne varsa yerine getirmeye çalıştık. Depremden etkilenen bursiyer öğrencilerimize destek olurken, deprem bölgesine toplanan yardımlarda da dernek olarak görev üstlenmeye çalıştık” dedi.

ÇYDD Ödemiş Şubesi olarak yaklaşık 80 öğrenciye maddi destek olduklarını söyleyen Ateş, “Önümüzdeki günlerde eski öneticilerimizi bir araya getirip yeni dönemde neler yapabiliriz sorusuna yanıt aramaya çalışacağız. Derneğimizin amacı, çağdaş bir dünya ve çağdaş bir Türkiye doğrultusunda çaba göstermektir. Tüm dostlarımızı derneğimize destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

 

Bakmadan Geçme