ÇYDD'DE GENEL KURUL TARİHİ BELLİ OLDU

Değerli üyelerimiz ve dostlarımız. Kısa adı ÇYDD olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş şubesinin Ocak ayı...

Değerli üyelerimiz ve dostlarımız. Kısa adı ÇYDD olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş şubesinin Ocak ayı olağan yönetim kurulu toplantısı 24 Ocak Salı günü yapılmıştır. Şubat ayında yapılacak genel kurul öncesinde yapılan bu toplantıda, yeni üyeler karar defterine kaydedilmiş ve olağan genel kurul tarihi belirlenmiştir. Buna göre, seçimli genel kurulunuzun 17 Şubat Cuma günü 13.00 – 17.00 saatleri arasında dernek binamızda, bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde çoğunluk aranmaksızın yapılacak ikinci toplantının da 25 Şubat Cumartesi günü aynı saatlerde Belediye Nikah Salonunda yapılmasına karar verilmiştir.

Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, ülkenin ‘çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması’ ülküsü için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle, gönüllü çalışan bir sivil toplum örgütüdür.

Derneğimiz çağdaş toplum ve çağdaş birey için; evrensel çocuk, kadın ve insan haklarına saygılı; demokratik, laik bir toplum ve sosyal hukuk devleti düzeninin gerçekleştirilmesi, korunması ve geliştirilmesi için mücadele eden bir sivil toplum örgütüdür. Derneğimizin temel amaçları içinde bireylerin hukuksal, siyasal, ekonomik, kültürel, toplumsal, fiziksel konumunun geliştirilmesi, tüm insan hakları ve özgürlüklerinden yararlanmalarının sağlanması, toplumda çevre sorunları ve kültürel mirasımızla ilgili duyarlılığın arttırılması ve çevre bilincinin yerleştirilmesi öncelik taşır.

ÇYDD’nin amacı, ülke sorunlarının çözümüne yönelik somut projeler oluşturarak toplumun kalkınmasına katkıda bulunmaktır.

Bu çerçevede, derneğimizin ilke ve düşünceleri doğrultusunda yönetim kadrolarında görev almak isteyen üyelerimiz, gönüllü üye oldukları kadar, yönetici olarak da derneğimizin çeşitli organlarında görev alabilirler.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.

İsmail Keçeci

Bakmadan Geçme