• Haberler
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emekli Aylıklarının İyileştirilmesi ve Siyasi Gelişmeler Hakkında Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emekli Aylıklarının İyileştirilmesi ve Siyasi Gelişmeler Hakkında Konuştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli aylıklarında yapılacak iyileştirmelerle ilgili olarak bakanlara...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli aylıklarında yapılacak iyileştirmelerle ilgili olarak bakanlara talimat verdiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Hazine ve Maliye Bakanı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’nın bu konuda çalışmalarına başladığını açıkladı.

Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun terör destekçilerine ve Gezi olaylarının organizatörlerine sahip çıkmaya devam ettiğini, hakaretlerde bulunduğunu ve iftiralarda bulunduğunu söyledi. Ayrıca, Kılıçdaroğlu’nun hala hangi sözleri verdiğini, hangi pazarlıkları yaptığını ve kendisine tüküren odakları açıklamadığını belirtti.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun birçok seçim yenilgisine rağmen özür dilemediğini ve hala liderlik yapmaya devam ettiğini vurgulayarak, CHP’nin iflas ettiğini ve artık kendi işlerine odaklanacaklarını söyledi. Ayrıca, siyasi başarılarının, projelere odaklanmaları ve popüler kültürün etkilerine değil kendi değerlerine dayanan çalışmalara ağırlık vermeleriyle geldiğini belirtti.

Erdoğan, belediye başkanlarından vatandaşların ihtiyaçlarını çözmelerini ve hizmetlere odaklanmalarını istedi. Ayrıca, kültür-sanat alanında özgün, faydalı ve milli değerleri yaşatan çalışmalara ağırlık vereceklerini ifade etti.

Deprem bölgesinde yaşanan yaraların hala kapanmadığına dikkat çeken Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak depremzedelere destek olacaklarını ve yeni evlerine kavuşturacaklarını söyledi. Ayrıca, AK Parti il başkanlarından deprem bölgesindeki belediyelere destek vermelerini istedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme