Cumhurbaşkanı da gerçeğin farkında!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22. kuruluş yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından yayımlanan video mesajında, AKP’nin...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22. kuruluş yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından yayımlanan video mesajında, AKP’nin milletin bağrından doğan bir siyasi hareket olarak ülkeye hizmet için yola çıkışının 22’inci yıl dönümü olduğunu söyledi

. “Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözüyle başladıkları bu süreçte, girdikleri her seçimden birinci çıktıklarını anlatan Erdoğan, kuruluştan bugüne partinin hangi kademesinde olursa olsun bu kutlu davanın başarısı için çalışan, emek veren, ter döken her bir kardeşine teşekkür etti, dar-ı bekaya irtihal edenlere Allah’tan rahmet dilediğini söyledi.

Erdoğan, yine ilk günden bugüne sandıkta verdiği destekle AKP’nin Türkiye’ye hizmet mücadelesinde hep yanında duran aziz milletin her bir ferdine şükranlarını sunarak, şu ifadeleri kullandı:

“Yeri geldiğinde canı pahasına bize siper olan böyle asil bir milletin evladı olmakla ne kadar iftihar etsek azdır. Bu vesileyle 14 Mayıs’ta Meclis, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki gayretleriniz için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kendini milli iradenin üstünde görenleri bir kez daha hezimete uğratan bu seçim sürecinin siyasi tarihimizde ayrı bir yeri olacağına inanıyorum. Seçim sonucunu mertçe kabullenmek yerine hala kendileri gibi düşünmeyen herkese hakaret yağdırmakta, depremzedeleri tahkirde ısrarcı olanları hep yaptığımız gibi milletimizin irfanına havale ediyoruz.

Bizim bu muhterislerle kaybedecek tek bir anımız bile yok. Varsın onlar kendi sahte dünyalarında siyasetçilik oynamayı sürdürsün. Bize düşen görev bir yandan milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek, diğer yandan yaklaşan 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlanmak için gece gündüz çalışmaktır.”

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme