• Haberler
  • Asayiş
  • Çorum’da meydana gelen silahlı kavgada 4 çocuk yaralandı.

Çorum’da meydana gelen silahlı kavgada 4 çocuk yaralandı.

Olay, Gülabibey Mahallesi’nde gerçekleşti. Daha önceden aralarında husumet bulunan B.K. (19), F.İ. ve F.T, konuşmak için...

Olay, Gülabibey Mahallesi’nde gerçekleşti. Daha önceden aralarında husumet bulunan B.K. (19), F.İ. ve F.T, konuşmak için Yenidoğan 2. Sokak’ta buluşmak üzere anlaştılar. Ancak buluşma yerine geldiğinde, şüphelilerden birisi aniden ateş açtı. Yaşanan saldırı sonucu B.K., Y.D., İ.D. ve M.D.D. isimli çocuklar sırt, bel, ayak ve kollarından saçmalarla yaralandılar.

Haber

Silah seslerini duyan çevredekiler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı çocuklar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ve kentte bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Aynı zamanda olay sırasında kullanıldığı değerlendirilen pompalı tüfek de bir apartmanın boşluğunda bulunarak muhafaza altına alındı.

Güvenlik güçleri, olayın neden ve nasıl gerçekleştiğini aydınlatmak amacıyla çalışmalarına devam ediyorlar.
İHA

Bakmadan Geçme