• Haberler
  • Çocuklar, bilimi düşlerle öğrenecek

Çocuklar, bilimi düşlerle öğrenecek

Çocuklar, bilimle İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde (İEÜ) tanışacak. Anaokulu ve ilkokul öğrencileri, 'Düşlerle Bilim' projesiyle düşünme, problem...

Çocuklar, bilimle İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) tanışacak. Anaokulu ve ilkokul öğrencileri, “Düşlerle Bilim” projesiyle düşünme, problem çözme becerilerini geliştirecek. 30 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında yapılacak eğitimlere İzmir’den 80 okul öncesi ve 80 ilkokulu öğrencisi kabul edilecek. 
 

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Proje Çağrısı kapsamında kabul edilen proje, İEÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Ezgi Oral yönetiminde gerçekleştirilecek. Karşıyaka Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN AŞ. Anaokullları’nın desteklediği eğitimlerde, İEÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlgi Şemin, Öğretim Görevlisi Songül Yasemin Özgün proje uzmanı, Öğretim Görevlileri Türkan Alkan Özbay, Hasan Durmuş, Alihan Bulgurcu, Esra Feyzioğlu Demir, Kardem Ulaş, Fatma Betül Özkul Cura ile Doktor Öğretim Üyesi Seçkin Eroğlu eğitmen olarak görev alacak. 

 

Haber: Onur Karagöz

Bakmadan Geçme