Çocuk Faaliyet Merkezi bölgenin gözdesi oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı Yenişehir'deki İzmir Çocuk Faaliyet Merkezi okulların tatil olmasına rağmen eğitime devam ediyor....

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Yenişehir’deki İzmir Çocuk Faaliyet Merkezi okulların tatil olmasına rağmen eğitime devam ediyor. Hem öğrencileri hem de anneleri memnun olduğu merkezde çocuklar bilime, doğaya ve sanata meraklı bir birey olarak yetişiyor.

Yenişehir Çocuk Faaliyet Merkezi Birim Sorumlusu Elmas Köçkün,konuyla ilgili şöyle konuştu: “Yenidoğan mahallesinde hizmet veriyoruz. Bulunduğumuz mahalle dezavantajlı bir bölge. Yaklaşık 3 aydan beri hizmet veriyoruz. Yoğun bir talep alıyoruz. Çocuklar bu merkezde sosyokültürel etkinliklere erişim fırsatı buluyor. Sadece kurumumuzda verilen hizmetler hobi ve branş dersleriyle sınırlı değil. Hem ailelere hem de çocuklara psikolojik destek de veriyoruz. Çocukların sosyo-ekonomik yoksunluklar sebebiyle gidemeyeceği yerleri de erişebilir hale getiriyoruz. Okullar kapanmasına rağmen biz çocukların sosyalleşebileceği alanlar yaratmak istiyoruz ve bu yüzden kurumumuz yaz tatilinde de faaliyet vermeye devam ediyor” dedi.

 

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme