• Haberler
  • Asayiş
  • Cinayet zanlısının çocuğa tecavüzden cezaevine girip tahliye edildiği öğrenildi

Cinayet zanlısının çocuğa tecavüzden cezaevine girip tahliye edildiği öğrenildi

İstanbul’da Ferhat Ceylan isimli bir vatandaş, S.T. isimli bir şahıs tarafından öldürülmüştü. İddiaya göre şüpheli, geçtiğimiz...

İstanbul’da Ferhat Ceylan isimli bir vatandaş, S.T. isimli bir şahıs tarafından öldürülmüştü. İddiaya göre şüpheli, geçtiğimiz Cuma günü Bahçelievler’de bulunan Bağcılar Caddesi’nde bir taksici ile tartışmış, ardından yolda yürürken Ferhat Ceylan isminde başka bir vatandaşla, henüz öğrenilemeyen bir sebeple tartışmaya başlamıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönmüş, şüpheli, yanında taşıdığı silahı çekmiş, Ferhat Ceylan’ın zanlıya tekme atması ile beraber arbede yaşanmıştı. Arbede sırasında cinayet zanlısı, Ferhat Ceylan’ı kurşun yağmuruna tutmuştu. Ağır yaralanan Ceylan, bölgede bulunan vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırılmış fakat kurtarılamamıştı.

Cinayet zanlısı, işlediği suçun ardından firar etmişti.

Zanlının Ebru Erdem isimli bir çocuğa tecavüz ettiği için 8 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, kısa süre önce tahliye edildiği ortaya çıktı. 17 yaşındaki Erdem, 2019 yılında Küçükçekmece’de bulunan bir rezidansın 9. katından düşerek hayatını kaybetmişti. Cinayet zanlısı, Ebru Erdem davasında sanık olarak yargılanmış, “çocuğun öldürülmesi” suçundan beraat etmiş fakat Erdem’e cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle 8 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme