• Haberler
  • İzmir
  • Çiğli’deki hastane saldırısının nedeni belli oldu

Çiğli’deki hastane saldırısının nedeni belli oldu

İzmir’in Çiğli ilçesindeki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gece saatlerinde saldırı düzenlenerek kurşun yağdırılmıştı. Saldırının nedeni belli...

İzmir’in Çiğli ilçesindeki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gece saatlerinde saldırı düzenlenerek kurşun yağdırılmıştı. Saldırının nedeni belli oldu.

Verilen bilgilere göre Çiğli’deki Cumhuriyet Mahallesi’nde uyuşturucu satan 2 grup birbiriyle çatışmaya girdi. Mahallenin muhtarı ve17 yaşındaki bir kız çatışmalar sırasında yaralandı.

Öte yandan çatışan gruplar arasında yaralananlar ise Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Uyuşturucu satıcısı diğer gruba mensup kişiler tarafından yaralıların tedavi edildiği hastaneye bir saldırı daha düzenlendi.

Güvenlik görevlileri silahsızdı

Hastanedeki güvenlik görevlilerinin silahsız olduğu ve bölgede yalnızca silahlı tek bir polisin bulunduğu da verilen bilgiler arasında. Hastaneye saldırı düzenleyen grup, acil servis ayaktan hasta girişi önünde yaklaşık 20 el ateş ettikten sonra gelen takviye güvenlik ekipleri durumu kontrol altına aldı. Hastanede ise sabah 09.00’a kadar hizmet verilemedi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme