• Haberler
  • İzmir
  • Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ölen meclis üyelerinin ve belediye başkanlarının mezarlarını ziyaret etti

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ölen meclis üyelerinin ve belediye başkanlarının mezarlarını ziyaret etti

CHP’li Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Kurban Bayramı’nda 2019 yılında ölen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Avdan...

CHP’li Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Kurban Bayramı’nda 2019 yılında ölen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Avdan ve 2022’de ölen belediye meclisi üyesi Şenol Malkoç’u mezarları başında andı.

Gümrükçü, ikilinin mezarlarının başında dua okudu. Eski Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyesi Mustafa Avdan, 2019 yılında Covid-19 nedeniyle ölmüştü. Şenol Malkoç ise 2022 yılında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Çiğli Belediyesi’nin AK Parti’li meclis üyelerinden biriydi.

Gümrükçü’nün ziyaret ettiği mezarlar arasında eski Çiğli Belediye Başkanları Ensari Bulut ve Metin Solak’ın kabirleri de var. Ensari Bulut kanser nedeniyle, Metin Solak ise beyin kanaması sonucu ölmüştü.

Gümrükçü, vefat eden bu belediye başkanları ve meclis üyelerinin mezarlarına yaptığı ziyaretleri sosyal medya platformu Twitter’daki hesabı üzerinden paylaştı. Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, sık sık Çiğli Belediyesi’nde yaşanan işçi hakları gaspları ile gündeme geliyordu.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme