CHP'nin Ödemiş'teki ilk kadın aday adayı Sema Bilgi

Cumhuriyet Halk Partisinin Ödemiş'teki ilk kadın aday adayı Sema Bilgi, CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı binasında partililere...

Cumhuriyet Halk Partisinin Ödemiş’teki ilk kadın aday adayı Sema Bilgi, CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı binasında partililere seslenerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker’e başvuru dosyasını teslim eden Sema Bilgi şunları söyledi:

 

Sayın basın, Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailem ve sevgili Ödemişliler.

Konuşmama Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sözleri ile başlamak istiyorum: “ Ey Türk kadını, sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlarda yükselmeye layıksın.”

İşte ben bu sözlerin ışığında yola çıktım!

Partimizin son dönemlerde gerçekleştirdiği, değişim ve yenilenme etkisi halkımızda ve partimizde heyecan yaratmıştır. Ben ve aday adayı arkadaşlarımız, bu değişimin ilçemize olumlu yansıyacağını düşünüyoruz.

Örgütümüzün birçok kademelerinde görev aldım, her seçim sürecinde aktif olarak örgütümle birlikte el ele, kol kola, omuz omuza çalıştık. Parti eğitmen kimliğimle ihtiyaç duyulan 30 ilçede eğitimler vererek seçim sürecine katkı sağladım. Halen devam etmekte olan belediye meclis üyeliğim süresince de, meclis üyesi menfaatleri doğrultusunda oldu. Bu süreçten sonrada, görev verilsin ya da verilmesin, yine tüm mücadelemi bu topraklarda yaşayan vatandaşlarımızın haklı taleplerini yerine getirmek için olacaktır.

Siyaseti, makam mevki için değil, topluma hizmet anlayışıyla yapacağız. Belediyeyi her bir vatandaşımızın bizlere kolay ulaşabileceği şekilde, şeffaf, hızlı aksiyon alan, liyakatli ekibimizle birlikte yöneteceğiz.

Enerjimiz yüksek, yüreklerimiz temiz, bilincimiz açık, yeter ki birlik ve beraberlik içinde bu seçimi göğüsleyelim ve bir ilki başaralım. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, teşekkür ederim.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme