• Haberler
  • Özel Haber
  • “CHP’liler delege seçimlerine, diğer seçimlerden daha çok önem veriyor”

“CHP’liler delege seçimlerine, diğer seçimlerden daha çok önem veriyor”

Diken gazetesi Ankara Temsilcisi Altan Sancar, farklı kentlerdeki CHP delege seçimlerini gezerek edindiği gözlemleri sosyal medya...

Diken gazetesi Ankara Temsilcisi Altan Sancar, farklı kentlerdeki CHP delege seçimlerini gezerek edindiği gözlemleri sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaştı.

CHP’lilerin delege seçimlerine diğer seçimlerden daha fazla önem verdiğini aktaran Sancar özellikle mevcut konumlarını korumak isteyen il, ilçe ve belediye başkanlarında bu durumun geçerli olduğunu, ve bu konuda çabalayanların büyük çoğunluğunun ise başını Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çektiği ‘devamlılık hizbinin’ taraftarı olduğunu söyledi.

Yaptığı paylaşımın tamamında ise Sancar; “Son iki haftada 7 kent gezip çok sayıda mahallede delege seçimlerini izledim, her taraftan CHP’liler ile konuştum. CHP lideri Kılıçdaroğlu’na bir konuda hak veriyorum. CHP’liler seçimlerden daha çok bu delege seçimlerine önem veriyor. Hele ki mevcut konumunu korumak isteyen il ve ilçe başkanları, belediye başkanları… İlginç olan ise bu konuda çabalayanların büyük bölümü ‘devam’ diyenlerden oluşuyor. Yarın Adana ve sonraki gün Antalya’dan gözlemlerimi aktaracağım yazılar yayınlanacak. Bu yazılarda okuyacaklarınız CHP açısından seçimlerin kazanılmamasının bir gerekçesi gibi görünüyor.” ifadelerini kullandı.

Son iki haftada 7 kent gezip çok sayıda mahallede delege seçimlerini izledim, her taraftan CHP’liler ile konuştum. CHP lideri Kılıçdaroğlu’na bir konuda hak veriyorum. CHP’liler seçimlerden daha çok bu delege seçimlerine önem veriyor. Hele ki mevcut konumunu korumak isteyen il ve…

— Altan Sancar (@altansancarr) July 30, 2023

Utku Beycan

Bakmadan Geçme