• Haberler
  • Gündem
  • CHP’den 󈫿 yaşındaki kız cinsel olgunluğa erişmiştir” diyen Erbakan’a tepki

CHP’den 󈫿 yaşındaki kız cinsel olgunluğa erişmiştir” diyen Erbakan’a tepki

Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan, bir canlı yayında 14-15-16 yaşındaki bir kızın cinsel olgunluğa erişebileceğini,...

Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan, bir canlı yayında 14-15-16 yaşındaki bir kızın cinsel olgunluğa erişebileceğini, mutlu yuva kurabileceğini ve Anadolu’da yıllardır bu şekilde olduğunu söyledi. CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, bu açıklamalara tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bu açıklamalar için Gökçen, “Karşımızdaki, çocuklara yönelen gerçek tehdit budur. Yemeyip içmeyip çocuklarla cinsel ilişki nasıl kurulur diye yol arayanlar meclis sıralarına Erdoğan tarafından yerleştirildi.

Biz bu korkunç tehdide karşı mücadeleyi büyütmek ve sosyal demokrat bir siyaset örmek zorundayız.” paylaşımında bulundu.

Fatih Erbakan, yeniden gündem olan canlı yayındaki sarf ettiği sözleri gündem olan canlı yayına 20 Mayıs 2020 tarihinde katılmıştı. İlmi çalışmalarında 14, 15, 16 yaşındaki bir kızın cinsel olgunluğa erişebileceğini gösterdiğini iddia etmişti.

haber merkezi

Bakmadan Geçme