• Haberler
  • Gündem
  • CHP’de bir danışman görevden alındı, bir danışman yıllık izne gönderildi

CHP’de bir danışman görevden alındı, bir danışman yıllık izne gönderildi

14-28 Mayıs seçimlerinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin Medyadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan’ın görevden alındığına...

14-28 Mayıs seçimlerinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin Medyadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan’ın görevden alındığına dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Özkan, görevine devam ettiğini açıklamasından bir süre sonra Genel Merkez’den ayrılmıştı.

Özkan’ın görevini Eren Erdem almıştı

Ardından yine CHP içerisinde ataması 4 Haziran’dan önce yapılmış bütün danışman ve başdanışmanlar, 15 Haziran’da görevden alınmıştı. 6 Temmuz’da ise CHP’de medya ve sosyal medya yönetimi CHP MYK üyesi Eren Erdem’e verilmişti.

Özkan’ın ekibi tasfiye ediliyor

Eren Erdem’in Medya ve Sosyal Medya Yönetimi’ne gelmesiyle beraber, Tuncay Özkan’ın yanı sıra, Özkan’ın ekibindeki isimler de tasfiye edilmeye başladı.

Tasfiye edilen son isim ise sosyal medya hesaplarından sorumlu olan Ali Sinan Acıoğlu oldu. T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre Acıoğlu’nun görevden ayrılışı, olaylı bir şekilde gerçekleşti. Acıoğlu, 3 yıldır sosyal medyayı yönetiyor olmasına rağmen CHP’nin kimi yöneticilerinin bunun farkında bile olmadığını söyledi.

Ömer Topsakal uzun süreli izne gönderildi

Yine Tuncay Özkan’a yakın olan ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü olan Ömer Topsakal da uzun süreliğine yıllık izne gönderildi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme