• Haberler
  • CHP Ödemiş'te danışma toplantısı

CHP Ödemiş'te danışma toplantısı

CHP Ödemiş İlçe Örgütü'nün danışma toplantısı, çarşamba akşamı Ödemiş Belediyesi eski nikah salonunda yapıldı. Toplantıya CHP...

CHP Ödemiş İlçe Örgütü’nün danışma toplantısı, çarşamba akşamı Ödemiş Belediyesi eski nikah salonunda yapıldı. Toplantıya CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ile il yönetiminden Oktay Karlıdağ’ın yanı sıra CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ödemiş’in eski belediye başkanlarından Bekir Keskin ile Mehmet Eriş, Kiraz’ın eski belediye başkanlarından İzzet Eryılmaz, CHP Beydağ İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar ve partililer katıldılar.

İlçe Başkanı Nazan Dönmez, “Referandumda başta halkımız, partililerimiz, sivil toplum örgütleri ve diğer siyasi partilerden destek veren herkese teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ödemiş’te de başarılı sonuç aldık. Birlik ve dayanışma içinde birbirimize kenetlenerek önümüzdeki seçimlerde daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Birlik beraberlik içinde olmamız gereken bir dönem yaşıyoruz. Bölünmeden, birbirimizi kucaklayarak seçimlere girdiğimiz takdirde Ödemiş’te belediye başkanlığını açık ara farkla alırız. Size ve tüm Ödemişlilere güvenimiz sonsuzdur” dedi.

Belediye seçimlerine dikkat çekti

Yapılan konuşmalarda partililer özellikle ön seçimin önemine değindiler. İl Başkanı Asuman Ali Güven, “Önümüzde bir belediye başkanlığı seçimleri var. Örgütümüz şimdiden sıkı bir çalışma içersine girmelidir. Bölünme, parçalanma, gruplara ayrılma işimizi zorlaştırır, zayıflatır. O bakımdan bir olacağız. Belediye başkanlarımızı belirlemeye çalışacağız. Şu anda görev yapan belediye başkanlarının belirlenmesini genel başkanın tavsiyesiyle MYK yapacaktır. Diğer belediye başkanlarının belirlenmesinde demokratik yollar, yani ön seçimle belirleneceğini öğrenmiş bulunuyorum. Hiç birbirimize darılmadan, küsmeden, tam bir birlik içerisinde, başta Ödemiş olmak üzere, Kiraz, Selçuk, Menderes, Kemalpaşa,  Aliağa, Kınık ve Torbalı belediye başkanlıklarını da CHP olarak kazanmak için bütün kırgınlıklarımızı atıp tek vücut halinde seçimlere katılacağız ve başaracağız” şeklinde konuştu.

Nazan Dönmez’e plaket

Ödemiş’te 34.659 evet oyuna karşı 54.098 hayır oyu ile Ödemiş’te ses getiren ilçe yönetimini ödüllendirmek amacıyla İl Başkanı Asuman Ali Güven, İlçe Başkanı Nazan Dönmez’e bir plaket vererek başarılarının devamını diledi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme