• Haberler
  • İzmir
  • CHP Karşıyaka’da Levent Güçlü mazbatasını aldı

CHP Karşıyaka’da Levent Güçlü mazbatasını aldı

İzmir’in ilçelerinde CHP Olağan Kongreleri devam ediyor. Karşıyaka’da hafta sonu gerçekleştirilen kongrede Levent Güçlü İlçe Başkanlığına...

İzmir’in ilçelerinde CHP Olağan Kongreleri devam ediyor. Karşıyaka’da hafta sonu gerçekleştirilen kongrede Levent Güçlü İlçe Başkanlığına seçilmişti.

Kongrenin ardından Karşıyaka’da devir teslim töreni düzenlendi. 19 Ağustos’ta yapılan kongrede tek aday olan Güçlü, devir teslim töreninde başkanlığı Rafet Yacan’dan devraldı.

Devir teslim törenine katılan Karşıyaka belediye başkanı Cemil Tugay, ilçe yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer, Güçlü’yü tebrik etti. Törende konuşma yapan Tugay, 15.000 adet üyenin bulunduğunu, bunların hepsinin aynı fikirde bulunmasının imkansız olduğunu ve farklı fikirlere saygı duyulması gerektiğini söyledi.

Sayısal olarak herkesin yönetimde olmasının imkansız olduğunu belirten Tugay, “Kırgın olanları anlıyorum, ama bu dönem böyle oldu. Umarım önümüzdeki dönemdeki listelerde yer bulursunuz. Kurultaya birlik ve beraberlik içinde girmeliyiz. Kurultayda kimin aday olduğu şu an belli değil. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak gibi ve şu an bu tartışmalar yersiz. Uzlaşmadaki listelere sadık kaldık ve bu uzlaşmanın neticesinde tartışmalar bitmiştir. Artık yeni döneme ve seçimlere hazırlanmalıyız. Yeni dönem yöneticilere ve ilçe başkanımız Levent Güçlü’ye özel olarak teşekkür ediyorum.” dedi.

Mazbatayı almasının ardından güçlü göreve başlamış bulunuyor.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme