• Haberler
  • Gündem
  • CHP İzmir İl Kadın Kolları'ndan Beydağ CHP İlçe Başkanlığı'na Ziyaret

CHP İzmir İl Kadın Kolları'ndan Beydağ CHP İlçe Başkanlığı'na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zahide Kurun, MYK Üyesi Ülkü Ece ve İl Kadın Kolları Yöneticisi Filiz Cihangir, CHP Beydağ İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, partiye bağlılık ve dayanışma mesajlarıyla dolu geçti.

Ziyaret sonrası Beydağ CHP İlçe Başkanlığı yetkilileri, bu anlamlı ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirterek, “Partimize yapmış oldukları nazik ziyaret için kendilerine teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu. CHP’li kadınlar, Beydağ’daki parti çalışmalarını ve kadın kollarının ilçedeki etkinliklerini değerlendirme fırsatı bulurken, yerel yönetim ve siyaset üzerine görüş alışverişinde bulundular.

Bu tür ziyaretlerin, parti içi dayanışmayı güçlendirdiği ve yerel teşkilatların çalışmalarına moral ve motivasyon kattığı vurgulandı. Beydağ CHP İlçe Başkanlığı, İzmir İl Kadın Kolları yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki süreçte de iş birliğinin artarak devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme