• Haberler
  • Gündem
  • CHP İzmir İl Başkanı Tire'de Yangın Bölgesini Ziyaret Etti

CHP İzmir İl Başkanı Tire'de Yangın Bölgesini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve il başkan yardımcıları, Tire'de yangından etkilenen vatandaşları ziyaret ettiler

Aslanoğlu’na Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu ve İlçe Başkanı Gürol Soyuer eşlik etti. Tire’de meydana gelen ve geniş bir alanda hasar yaratan yangının ardından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, il başkan yardımcılarıyla birlikte Tire’yi ziyaret etti. Tire’de yangından hasar gören çiftliklerin yoğunluklu bulunduğu Çayırlı Karşıyaka mevkiindeki üreticileri ziyaret eden İl Başkanı, mağdurların acil ihtiyaçlarını sordu. 
BAŞKAN OKUROĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu yangın bölgesinde karşıladı. Yangın bölgesine yapılan yem ve saman sevkiyatı için bölgede bulunan Başkan Okuroğlu, ziyareti için Aslanoğlu’na teşekkür etti. Bölge üreticisine geçmiş olsun dileklerini ileten Aslanoğlu, “Yaralarımızı birlikte saracağız. Bölgedeki üreticilerimizin öncelikli ihtiyacı yem ve saman. Sağ olsun belediye başkanımız Hayati Okuroğlu bu konuda hızlı şekilde harekete geçti ve üreticiye yemi gönderiyor. Bizler de elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme