• Haberler
  • Ceyhun Kınlı'dan teşekkür

Ceyhun Kınlı'dan teşekkür

Ödemişli milletvekili adaylardan MHP’li Ceyhun Kınlı, seçilememesine rağmen vatandaşlara verdikleri destek için teşekkür ettiğini dile getirdi....

Ödemişli milletvekili adaylardan MHP’li Ceyhun Kınlı, seçilememesine rağmen vatandaşlara verdikleri destek için teşekkür ettiğini dile getirdi.

Kınlı “Ceyhun Kınlı bir hiçtir, her zaman hiçlik makamına taliptir. Ülkücü bir neferdir. Mühim olan; Türk milliyetçilerinin, Ülkücülerin başarısı, milletin bekası, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yarınlarıdır. Biz, milletvekili olamasak da milletimiz ‘Cumhur İttifakı Millet Aklı’ demiş ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’i seçmiş, MHP ve Ülkücüleri de bağrına basmış, muhterem liderimizin ‘Önce ülkem ve milletim’ söylemini de gayet iyi anladığını göstermiştir. Allah, milletimizden razı olsun.

Adaylığım süresince bana destek olan MHP İzmir İl Başkanı Sayın Necat Karataş Bey’e MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Sayın Şevket Alptekin Bey’e, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Sayın Ömür Raşit Tayfur Bey’e, MHP Ödemiş İlçe Başkanı, kardeşim, yol arkadaşım Sayın İsmail Poyraz Bey’e, Ülkü Ocakları Ödemiş İlçe Başkanı Sayın Turgay Dalcı Bey’e, can dostum, kardeşim, işini gücünü bırakıp bizimle karış karış gezen, yanımda olan İlçe Yöneticimiz Sayın Murat Cansız Bey’e, Ödemiş Belediye Meclisi üyeleri, yol arkadaşlarım Sayın Derya Coşkun Hanımefendi ile Mutlu Işıktaş Bey’e, Okan Katkıcı, Ümit Koral, Hüseyin Erkoç, Murat Sancaroğlu, Yasemin Yaşar, Murat Yazan, Metin Görgen, İbrahim Telli, Mehmet Tok, Özcan Acar, Kadir Peker, Nuri Böceli, Süleyman Harmandalı, Zehra Özer, Ayşe Katırcı, Necmi Özkul, İsmail Coşkun, Fatih Gürler, Fatih Ok, Cem Gezgin, Onur Çalışkan, Ferhat Çirkin, Aysel Kocabaşlar, Tayfun Kocabaşlar, Ahmet ve İsmail Kolay’a ve de ismini sayamadığım tüm seçim ekibi arkadaşlarıma, sandık görevlilerimize, bize dua eden, bize destek veren, bize el veren tüm dava arkadaşlarıma, dostlarıma, vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum” mesajını verdi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme