• Haberler
  • Ceyhun Kınlı çalışmalarını noktaladı

Ceyhun Kınlı çalışmalarını noktaladı

MHP’den İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Ceyhun Kınlı, Ödemiş'ten sonra Beydağ, Tire ve çeşitli yerlere...

MHP’den İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Ceyhun Kınlı, Ödemiş’ten sonra Beydağ, Tire ve çeşitli yerlere de seçim ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla bir araya geldi. Kınlı, ” ‘Milletvekili olursan ne yapacaksın veya ne yapmak için uğraşacaksın?’ diyenlere önce ‘Ülkem için, sonra Ödemiş’im ve bölgem için çalışacağım’ diyorum. Ceyhun Kınlı olarak, vekiliniz olarak tüm siyaseti, bürokrasiyi sizin için çalıştıracağım. Gece yatmayıp gündüz de oturmayacağım. Ödemiş’te nüfus; memur, işçi, tarım ve hayvancılık emekçisi, yarı otomotiv gibi bazı sektörlerde çalışarak kazanç elde etmektedir. Bu, insanlarımızın ağır çalışma şartları altında gelir elde etmiş olması anlamına geliyor. Bu şekilde dinlenme şansı bulamıyorlar.

Milletvekili adayı olarak söylüyorum; Ödemiş ilçe merkezimiz için sosyodinamik, sosyoekonomik, kültürel projeler üretmek zorundayız. Merkeze yakın, şehir dışında büyük bir çocuk parkurunun yapılması gerekiyor. Ailelerin çocuklarıyla beraber gidebileceği, çocukları evlere hapis olmaktan kurtaracak bir çocuk parkuru veyahut çocuk eğlence merkezinin yapılması, gençlerimiz için de gençlik merkezlerinin yapılması, doğası ile güzel Ödemiş’imize sağlıklı yaşam parkurları, dinlenme ve eğlenme merkezlerinin yapılması, bunun yanında Ödemiş ilçe merkezinde olma şartı ile şehircilik gelişimi açısından öne çıkan tramvay hatları projeleri gibi birçok yenilikçi ve ileriye dönük projelerin hayata geçmesi için elimizden gelen gayreti göstermeyi, hedefliyoruz. 

Tarihi ve kültürel yapısı korunagelen yeni bir Ödemiş inşa edilmesi gerekmektedir. Burada ilim, bilim, kültür, gelenek, görenek, 21. yüzyıla ayak uyduran, modernize edilmiş bir şehircilik hayatını ön plana çıkarmamız gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme