• Haberler
  • Çevre
  • Çevre sorunlarına çözüm ormanda banyo etkinliği

Çevre sorunlarına çözüm ormanda banyo etkinliği

Çevre kirliliği ve atık sorununa dikkat çeken Macrocenter Yönetici Direktörü Tülye Sekendiz, doğal yaşam alanlarının korunmasının...

Çevre kirliliği ve atık sorununa dikkat çeken Macrocenter Yönetici Direktörü Tülye Sekendiz, doğal yaşam alanlarının korunmasının önemini vurguladı. Sekendiz, “Türkiye, doğal güzellikler açısından oldukça zengin bir ülke. Buraları koruyarak gelecek nesillere temiz ve yaşanılabilir bir hayat bırakmamız gerekiyor. Ancak çevre kirliliğine sebep olan atıklar, doğanın güzelliklerinden yakın zamanda mahrum kalacağımıza işaret ediyor. Doğanın bize sunduğu güzellikleri bir kez daha hatırlamak, huzuru keşfetmek, stresten arınmak için Belgrad Ormanı’nda bir araya geldik. Beslenme Uzmanı İlker Çağlayan’ın rehberliğinde Orman Banyosu etkinliğimizle katılımcıları doğanın kucağına götürerek ormanda bir yolculuğa çıkardık. Doğanın iyileştirici gücünü paylaştık. Şehir hayatının karmaşasından uzaklaşarak iç huzuru bulma fırsatı yakaladık”  diye ifade etti.

Etkinlikte Macrocenter Baş Şefi Ayşegül Talu’nun geri dönüştürülmüş yiyeceklerle hazırladığı yemeklerin tadımı yapıldı. Öte yandan, katılımcılar gecenin sonunda İdil Meşe’nin şarkıları ile ormana veda etti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme