• Haberler
  • Çeşme’ye Çaybaşı çelmesi

Çeşme’ye Çaybaşı çelmesi

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ile Süper Amatör Lig Güney Grubu’ndaki zirve mücadelesinde geride kalan Çeşme...

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ile Süper Amatör Lig Güney Grubu’ndaki zirve mücadelesinde geride kalan Çeşme Belediyespor, bir darbe de Torbalı Çaybaşıspor’dan yedi. Siyah beyazlılar, pazar günü sahasında ağırladığı rakibi ile gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı 3-3 berabere noktaladı. Bu sonucun ardından Çeşme Belediyespor, son altı haftada beşinci kez puan kaybetmiş oldu ve Ödemişspor’a da geçilerek altıncılığa geriledi. İyi gidişini sürdüren Torbalı Çaybaşıspor ise son beş haftadaki onuncu puanını elde etti.

Balçova tek attı

Günün bir diğer maçında Balçova Belediye Termalspor, saha ve seyircisi önünde Özçamdibispor’a şans tanımadı: 1-0. İlk yarının sonlarına doğru aradığı golü Yunus ile bulan Balçova ekibi, 82. dakikada ise Ahmet ile bir penaltı atışından yararlanamadı. Bu sonuçla Balçova Belediye Termalspor, puanını 28 yaparak dördüncü sıraya yerleşti. Bornova temsilcisi Özçamdibispor ise 22 puanda ve yedincilikte kaldı.

Şirinyer’den gol yağmuru

Alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakada ise Şirinyerspor, sonuncu Selçuk Çamlıkspor’u bir deste gol ile uğurladı: 10-1. Haftaya küme düşme hattında giren Buca ekibi, önündeki Güzelbahçe Belediyespor ile Narlıdere Belediyespor’un berabere kalmalarını iyi değerlendirerek bir anda dokuzunculuğa yükseldi. Selçuk Çamlıkspor ise üst üste 14. maçından da yenilgi ile ayrıldı.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme