• Haberler
  • Asayiş
  • Cep telefonunu vermek istemediği için öldürülmüş…

Cep telefonunu vermek istemediği için öldürülmüş…

5 Haziran tarihinde İzmir’in Konak ilçesinde gerçekleşen bir olayda, üzerinden kimlik çıkmayan Somali uyruklu bir genç...

5 Haziran tarihinde İzmir’in Konak ilçesinde gerçekleşen bir olayda, üzerinden kimlik çıkmayan Somali uyruklu bir genç bıçaklanarak öldürüldü. İddialara göre, Ahmed Abdulkadır Hassan isimli genç, bir kişi tarafından parkta otururken boğazından bıçaklandı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, kimliği belirsiz gencin hayatını kaybettiğini tespit etti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, cinayeti gerçekleştiren kişi ya da kişiler hafif ticari bir araçla kaçtı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürdü ve şüphelinin M.D. (16) adlı bir kişi olduğunu belirledi. M.D.’nin daha önce hırsızlık, yaralama ve yağma suçlarından kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin bir grupla birlikte hafif ticari araçla olay yerine geldiği ve cinayeti işledikten sonra yine aynı araçla kaçtığı tespit edildi.

Görgü tanıklarının iddialarına göre, olayın ardından M.D.’nin cep telefonunu gasp etmek istediği, Ahmed Abdulkadır Hassan’ın ise bu talebe direndiği ve çıkan kavgada boynundan bıçaklandığı ileri sürüldü.

Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürmektedir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.
İHA

Bakmadan Geçme