Cengiz Ünder Fenerbahçe’de

Türk havuzunu genişletmek isteyen Fenerbahçe’de hedef Marsilya’nın sağ kanat oyuncusu Cengiz Ünder’di. Oyuncunun kendisiyle anlaşan Fenerbahçe,...

Türk havuzunu genişletmek isteyen Fenerbahçe’de hedef Marsilya’nın sağ kanat oyuncusu Cengiz Ünder’di. Oyuncunun kendisiyle anlaşan Fenerbahçe, Ünder’in kulübüyle de anlaşmayı sağladı.

“Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum”

Oyuncunun kendisiyle uzun zaman önce anlaşan sarı lacivertli kulüp, Marsilya ile ödeme şekli konusunda anlaşmaya varamamıştı. Cengiz Ünder’in kendi kulübüne Fenerbahçe’ye gitmek için ısrar ettiği önerildi. Bunun üzerine dün yapılan görüşmede Marsilya ile taksit seçenekleri konusunda da anlaşmaya varıldı.

Cengiz için 15 milyon Euro

Marsilya kulübüyle Cengiz için 15 milyon Euro’ya anlaşan Fenerbahçe ödeme yöntemini 3 taksit şeklinde belirledi. İlk başta parayı peşin isteyen Marsilya kulübü, Cengiz’in ve Fenerbahçe’li yöneticilerin ısrarı üzerine taksit seçeneğini kabul etti

Bugün İstanbul’a geliyor

Her iki taraf ile de anlaşan Fenerbahçe, oyuncuyu bugün (cumartesi) İstanbul’a getirmeyi ardından resmi sözleşmeyi imzalamak istiyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme