ÇELMO kalitesi Torbalı'da

İnegöl'ün köklü markalarından ÇELMO artık Torbalı'da. Mobilya sektörüne yıllarını veren Ceyhun Koruk, İzmir Aydın Asfaltı üzerine...

İnegöl’ün köklü markalarından ÇELMO artık Torbalı’da. Mobilya sektörüne yıllarını veren Ceyhun Koruk, İzmir Aydın Asfaltı üzerine açtığı mağaza ile ilçe halkını modern çizgilere sahip mobilyalar ile buluşturacak.

 

Mobilya şehri İnegöl’ün önde gelen firmalarından ÇELMO kalitesi Ceyhun Koruk tarafından Torbalı’ya taşındı. 1990 yılından bu yana mobilya sektöründe yer alan Ceyhun Koruk baba mesleğini devam ettiriyor. İzmir’de uzun yıllar mobilya imalatı yapan ve 2008 yılından bu yana da mobilya satış işine giren Koruk Torbalı’ya yeni bir marka kazandırdı. Meyra Mobilya ismi ile Torbalı’da sektöre giriş yapan Koruk, ÇELMO markasının yanında kendi imalatları olan ürünler ile Yatsa’nın ürettiği yatak ve bazaların satışını da yapacak. Atatürk Mahallesi İzmir Aydın yolu üzerinde faaliyete giren mağaza 3 kattan oluşuyor ve toplamda 1000 metre kare kapalı alana sahip. Mağazada her kesime ve keseye uygun ürün bulmak mümkün. 13 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’de resmi açılışını yapacak olan ÇELMO açılışa özel indirimler ile Torbalı halkının hizmetine girecek mağaza sadece Torbalı’ya değil civar ilçelere de hitap edecek.

 

Üst segmente hitap ediyor

 

İnegöl’de ÇELMO kalitesi ile üretilen ürünlerin üst segmente hitap ettiğini ifade eden Ceyhun Koruk “ÇELMO kalitesi ile kendisini ispatlamış ve her geçen gün büyüyen bir şirket. Bizde kurduğumuz Meyra Mobilya markası ile ÇELMO’nun bayiliğini aldık ve Torbalı’da açtığımız yeni mağazamızda bu firmanın ürünlerini satıyoruz. Kalitesi ile adından söz ettiren ÇELMO üst segment bir ürün. Modern ve Avagarde Ev Mobilyaları, Modüler Ev Mobilyaları, Klasik ve Modern Oturma Grupları, Köşe Takımları yani mobilyaya dair ne varsa tüm ürünlerin üretimini yapan ÇELMO farklı çizgilere sahip ürünleri ile dikkat çekiyor. Torbalı halkının bu markayı beğeneceğinden eminim” dedi. ÇELMO’nun yanı sıra farklı firmaların ürünlerinin de bulunduğu mağazada ayrıca Türkiye’nin önde gelen yatak üreticilerinden Yatsa’nın yatak ve bazaları da görücüye çıkıyor.

 

Açılışa özel kampanya

 

Mağazalarını yeni sezon öncesi açıp evlenecek ve evini yenileyecekler için özel ürünler getirdiklerini söyleyen Koruk “Sezon öncesi özel ürünler ve uygun fiyatlar ile ilçe halkının karşısına çıkıyoruz. Evlenecek çiftlere de özel bir kampanya hazırlıyoruz. Ayrıca 13 Mayıs Cumartesi günü yapacağımız açılış için de özel bir paket hazırladık bu ürünlere de çok özel bir fiyat uygulayacağız. Tüm Torbalı halkını showroomumuzu görmeye davet ediyoruz” diye konuştu. Mobilya imalatı da yaptıkları için kişiye özel sipariş üzerine de çalıştıklarını hatırlatan Koruk sözlerini şöyle tamamladı: “Bazı müşterilerimiz evlerine uygun mobilya almak istedikleri için odalarının ölçülerinde özel sipariş vermek istiyorlar. Bu tür müşterilerimize özel sipariş de yapıyoruz. Boyut ve farklı renk seçenekleri ile istenilen ürünü hazırlayıp kısa sürede teslim ediyoruz.”

 

Haber: Onur KARAGÖZ

Bakmadan Geçme