• Haberler
  • Gündem
  • Celal Atik Yüzme Havuzu, milli maçların ilk adresi oldu

Celal Atik Yüzme Havuzu, milli maçların ilk adresi oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yenilediği Celal Atik Yüzme Havuzu, artık yurtdışından gelen ekiplerin de ilk tercihi olmaya...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yenilediği Celal Atik Yüzme Havuzu, artık yurtdışından gelen ekiplerin de ilk tercihi olmaya başladı. Dev tesis bu günlerde 29 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde Manisa’da düzenlenecek U17 Avrupa Şampiyonası için hazırlanan Ukrayna U17 Kadın Milli Takımı’nı ağırlıyor.

Ukrayna’ya ev sahipliği yapıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yenilenen Celal Atik Spor Salonu, savaş nedeniyle ülkesinde antrenman havuzu bulamayan Ukrayna Milli Takımı’na antrenman yapmaları için olanak sağlıyor.

Su ve plaj sporları başkenti

Cumhuriyet’imizin 100. yılı anısına Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenecek Uluslararası Kadınlar Sutopu Şampiyonası Celal Atik Yüzme Havuzu’nda yapılacak. Farklı yaş gruplarına Türkiye Şampiyonaları’nda ev sahipliği yaptıklarını ifade eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Egeli, ” İzmir, denizi, rüzgarı, sahilleri ve havuzuyla Avrupa’nın su ve plaj sporları başkenti olma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme