Çaybaşı'nın işi zor

Kümede kalma adına büyük bir yarışa girdiği Narlıdere Belediyespor'a 2-0 kaybederek rakibiyle puan farkının bire inmesine...

Kümede kalma adına büyük bir yarışa girdiği Narlıdere Belediyespor’a 2-0 kaybederek rakibiyle puan farkının bire inmesine engel olamayan Torbalı Çaybaşıspor’un kalan maçları dikkat çekiyor. Normal sezonu son iki sırada bitirmesi halinde direkt küme düşecek, sondan üçüncü olursa da Kırmızı Grup’tan gelecek takım ile play out oynayacak olan kırmızı lacivertliler, yarın grubun üçüncüsü İzmirspor ile oynayacak. Daha sonra ligin formda ekiplerinden olan ve son haftalarda yakaladığı çıkış neticesinde beşinciliğe tırmanan Şirinyerspor’a konuk olacak Torbalı Çaybaşıspor, Selçuk Efesspor’u hükmen yendikten sonra Bayındırspor deplasmanında ligi kapatacak.

Torbalı Çaybaşıspor’un ligde kalma yolundaki rakipleri olan Balçova Belediye Termalspor, Kuruçeşme ve Narlıdere Belediyespor’un fikstürlerine bakıldığında ise bu takımların genel olarak orta sıralarda iddiasız bir şekilde mücadele eden takımlarla karşılaşacağı görülüyor.

Haber: Şazenuş KESKİN

Bakmadan Geçme