• Haberler
  • Çatalarmut'ta dev Türk bayrağı

Çatalarmut'ta dev Türk bayrağı

Ödemiş-Ovakent yolundaki Çatalarmut mevkiindeki kazalarla gündeme gelen kavşağa dev bir Türk bayrağı yerleştirildi. Kazaların adresi olan...

Ödemiş-Ovakent yolundaki Çatalarmut mevkiindeki kazalarla gündeme gelen kavşağa dev bir Türk bayrağı yerleştirildi. Kazaların adresi olan kavşakta yapılan düzenleme ve sinyalizasyon sistemiyle kazaların önüne geçildiğini belirten Başkan Badem, bayrağın da kavşağa yakıştığını belirtti.

Ramazan ayı içinde Ak Parti genel başkan yardımcısı Milletvekili Hamza Dağ’ın Ödemiş ve Ovakent Mahallesi ziyaretinde çevre esnaflarından gelen Türk Bayrağı talebini kısa zamanda yerine getirdiklerini dile getiren Başkan Mahmut Badem “Burada yapılan bir takım düzenlenmelerin yanında çevre esnaflarımızın da Türk Bayrağı talebi olmuştu. Hemen bu isteği yerine getirdik“ dedi.

İBRAHİM BAŞARAN “ÇATALARMUT’A RENK KATTI”

Ovakent Mahallesinin eski Camikebir Mahallesi muhtarı İbrahim Başaran “Özellikle son yıllarda bölgemizde kazaların adresi olarak bilinen Çatalarmut mevkiinde alınan yeni önlemlerin çalışmasıyla birlikte şu anda Allaha şükür fazla kaza haberleri almıyoruz. Buraya bizlerin talebi olan Türk bayrağının konulmasında katkılarından dolayı Ödemiş belediye başkanımız Mahmut Badem’e çok teşekkür ediyoruz. Buradaki gerekli önlemlerin alınması sürücülerin yanı sıra buradaki biz esnafları da bir hayli rahat bir nefes aldırdı.”dedi.

Bakmadan Geçme