Büyümenin altı adımı

Ödemiş Ticaret Odası, üyelerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği eğitimler kapsamında ACTİONCOACH Türkiye...

Ödemiş Ticaret Odası, üyelerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği eğitimler kapsamında ACTİONCOACH Türkiye Kobi Koçluğu Şirketi işbirliği ile İşletmelerde Büyüme ve Karlılığın 6 Adımı konulu seminer verecek. Firmalar için gereklilik haline gelen işletme koçluğu semineri, Evrim Küçük Selvi tarafından verilecek olup 13 Temmuz Perşembe günü saat 16.30’da Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapılacak.

 

Ödemiş Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamada, “KOBİ Koçluğu yaklaşımının yaratıcısı ve dünyanın bir numaralı KOBİ ve yönetici koçluğu firması ActionCOACH, benzersiz deneyimini ve bilgi hazinesini sizlerin hizmetine sunmak amacıyla Ödemiş Ticaret Odası’nda sizlerle buluşuyor. ActionCOACH, geleneksel ve pahalı danışmanlık hizmetlerinden farklı olarak, karşılanabilir maliyet düzeyleriyle hizmet sunarak, işletme sahiplerinin ve yöneticilerin kısa ve uzun vadeli hedeflerine odaklanmasını sağlıyor.

“İşletmelerde Büyüme ve Karlılığın 6 Adımı” isimli ücretsiz seminerimizde katılımcılar; yaşanabilecek olası krizlerden etkilenmemek için, işletmeyi nasıl yapılandırmaları ve yüzlerini ne yöne çevirmeleri gerektiğini, gelir kaybından binlerce TL’yi nasıl geri kazanacaklarını, işletmenin zor zamanlarında verimliliği maksimum seviyede tutabilmeyi, yetenekli ve motivasyonu yüksek A takımını nasıl kuracaklarını, pazarlama ve reklamları yatırıma nasıl dönüştüreceklerini, günü kurtarmak yerine geleceği nasıl kurtarabileceklerini,  bakış açısını değiştirip ‘Her kriz, bir fırsattır!’ bilincini oluşturmayı ve şirket için yeni fırsatları nasıl oluşturabileceklerini öğrenecekler. Eğitim ücretsiz olup tüm üyelerimiz davetlidir” denildi.

 

Haber: Arzu Keçeci

Bakmadan Geçme