• Haberler
  • BÜYÜKŞEHİRDEN MAHALLELERDE TAM GAZ TEMİZLİK ÇALIŞMASI

BÜYÜKŞEHİRDEN MAHALLELERDE TAM GAZ TEMİZLİK ÇALIŞMASI

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü Temizlik İşleri ekipleri, tarafından  gerçekleştirilen çalışmalar  kapsamında ilçeye ...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü Temizlik İşleri ekipleri, tarafından  gerçekleştirilen çalışmalar  kapsamında ilçeye  bağlı Bademli Üçcevizler mevkii, Mescitli,  Ovakent, Konaklı  ve Bademli merkezin içindeki  mahallelerde temizlik çalışmasıyla  mahalle ve sokaklar pırıl pırıl oldu.

   İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖDEMİŞ YEREL HİZMETLER KOORDİNATÖRÜ  CUMHUR ŞENER “ RUTİN OLARAK DÖNÜŞÜMLÜ  BİR ŞEKİLDE MAHALLELERDE  TEMİZLİK ÇALIŞMALARI PROĞRAM   HALİNDE DEVAM EDİYOR.”

 İzmir  Büyükşehir  Belediyesi  Ödemiş Yerel Hizmetler  Koordinatörü  Şener “  İzmir Büyükşehir  belediyesi   Ödemiş  Yerel Hizmetler  Şube  Müdürlüğü temizlik  işleri ekipleri  tarafından  proğram  dahilinde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Temizlik çalışması  yapılan yerlerde mahalle  muhtarları  ve vatandaşlardan olumlu yönde  tepkiler almaya devam ediyoruz. Bu kapsamda  dönüşümlü olarak temizlik çalışmaları da aralıksız olarak devam ediyor.”dedi.

 

Bakmadan Geçme