• Haberler
  • Spor
  • Büyükekşi’den o ziyaretlere ilişkin açıklama

Büyükekşi’den o ziyaretlere ilişkin açıklama

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, çok konuşulan Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerinin TFF’ye yaptığı ziyaretlere ilişkin şu açıklamaları...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, çok konuşulan Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerinin TFF’ye yaptığı ziyaretlere ilişkin şu açıklamaları yaptı:

“Hepimizin çok dikkatli olması lazım. TFF’ye ziyaretlerin olumlu ya da olumsuz hiçbir katkısı yok. Biz hiçbir şekilde etkilenmeyiz. Hakemlerin ve MHK’nın etkilenmemesi için gerekli talimatları veriyoruz. Herkes çıkıp futbolunu oynasın.”

Oyuncular nasıl hata yapıyorsa hakemlerin de hata yapabileceğini söyleyen Büyükekşi, “Kulüplerin kendi kapısının önünü süpürmesini istiyoruz. Kendi futbolcusuyla, kendi teknik direktörleriyle ilgilensinler. Biz de hakemlerle ilgileniriz. Bir teknik adam ‘Oyuncumuz hata yaptı ve gol oldu’ diyor. Hakemler de hata yapabilir. Önemli olan iyi niyet” dedi.

Yeni kurulan hakem akademisine yönelik Büyükekşi, “Zamana ihtiyaç var. Bir hakem akademisi kurduk. Bunlar 3 ayda olacak işler değil. Herkes sabırlı ve hoşgörülü olmalı. Bunu rica ediyorum. Bu tip konuşmalarla futbol iyi bir yere gitmez! Hepimiz dikkatli olacağız ve marka değerini yukarıya çıkaracağız” söylemlerini kullandı.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme