• Haberler
  • 'Bugün dünden daha güçlüyüz'

'Bugün dünden daha güçlüyüz'

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyhun Kınlı MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz,...

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyhun Kınlı; MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz, Ödemiş Belediye Meclisi üyeleri Derya Coşkun ve Mutlu Işıktaş ile birlikte gazetemize ziyarette bulunarak geride bıraktığımız seçim sürecini değerlendirdiler.

MHP’nin 24 Haziran Seçimleri’nden başarıyla çıktığını düşündüklerini kaydeden Ceyhun Kınlı, “Cumhur İttifakı projesinin ne kadar doğru bir olduğunu görüyor ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ülkemizin önünü açtığı düşünüyoruz. Seçimler sonucunda güçlü bir meclis yapısı oluştu. Bunun da mimarı Sayın Bahçeli’dir. Bugün dünden daha güçlü bir MHP vardır. 15 Temmuz ihanet sürecinden bu yana devletimize yön vermek, ülkemize yeni bir hükümet sistemi getirmek için liderimiz Sayın Bahçeli’nin emrinde Ülkücü bir nefer olarak Ödemiş ve Küçük Menderes için mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Verdiğimiz mücadelede yüreğini ortaya koyan insanlarımız var. Ülkücüler ve Türk Milliyetçiliği, güçlenerek yoluna devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“Partimizin havzamıza verdiği değerin göstergesi”

27. Dönem Milletvekili Seçimleri’nde İzmir 2. Bölge 6. sıra adayı olarak yola çıktığını dile getiren Kınlı, “Bölgemizden bir milletvekili olmasının önemini gerek seçim çalışmalarında gerekse bazı buluşmalarımızda dile getirmiştik. Küçük Menderes Havzası’nın Ödemiş’ten yetişen bir milletvekiline sahip olması gerektiğine inanıyorum. Bu durum göstermiştir ki Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olarak 6. sırada bulunmam, benim için çok iyidir. Gelecek için ümit veren bir durumdur. Önümüzdeki dönemlerde de milletvekili olarak ülkemize ve bölgemize hizmet etmek istiyorum. Aday sıralamasında diğer partilerin Ödemişli adaylarından daha ön sırada olmamız, partimizin Küçük Menderes Havzası’na verdiği değerin açık bir göstergesidir.

“Ne mutlu bana ki…”

Milletvekili adayı olmam, siyasetteki tecrübeme katkı sağlamıştır. Daha önceden de her zaman halkın içinde bulunan biri olarak yine halkımızla istişare ve hasbıhal etme imkanı bulmuş olmak, beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Sonuç olarak, bugün dünden daha güçlüyüz. Köklü mazisi ve dava şuuru olan MHP’nin kazandığı bir günde kendimi düşünecek kadar aciz değilim çok şükür. Benim seçilemem, hemşerilerimizin MHP’nin seçim zaferine sevinmesine engel olmamalıdır. Ne mutlu bana ki ülkemin ve partimin kazandığı bir seçimde kaybettim. Verdiğimiz mücadelede varını yoğunu ortaya koyan başta İlçe Başkanımız İsmail Poyraz Bey olmak üzere Yönetim Kurulu üyelerimize, Kadın Kollarımıza, Belediye Meclisi üyelerimize, sandık görevlilerimize, teşkilatımızın her kademesinde görev alan değerli dava arkadaşlarıma bu süreçte bize olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bize oy veren, bize dua eden, bizimle birlikte bu heyecanı yaşayan tüm Ödemişli ve Küçük Menderes Havzası’nda halkımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunarım. Sağ olsunlar, var olsunlar. Hayata dair biriktirdiğimiz her ne imkanımız varsa memleketimizin güzel insanları için seferber etmeyi sürdüreceğiz. Ne mutlu Türküm diyene!” dedi.

“Milliyetçi ve Ülkücü fikriyat, her zaman galip gelecektir”

MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz ise, “24 Haziran Seçimleri sona ermiş, milletimiz tercihini istikrardan, Cumhur İttifakı’ndan yana kullanmıştır. İki siyasi partinin mimarlığında ortaya çıkan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yürürlüğe girmiştir ve bu sistemin ilk başkanı da %52’lik oy oranı ile Sayın Erdoğan olmuştur. Milletimiz, bu tercihi ile istikrarın ve 2023 ile 2071 gibi vizyonları olan Türkiye Cumhuriyeti’nin önünü açmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi, kazanmasının yanı sıra son dönmelerde hakkında yapılan spekülasyonları ve saldırıları bertaraf etmiştir. Bu süreç içinde vekil adaylarımıza, Belediye Meclisi üyelerine, ilçe yöneticilerimize, MHP’nin çalışkan kadın kollarına ve 24 Haziran günü partilerin namusu olan oylarına korumak için sandık başında görev alan arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Milliyetçi ve Ülkücü fikriyat, her zaman galip gelecektir. Bundan hiç kimsenin asla ve asla şüphesi olmasın. Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu.

Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme