• Haberler
  • “Bu bir aile toplantısı”

“Bu bir aile toplantısı”

Dün Ödemiş'e gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş'in 99 mahalle muhtarıyla bir araya geldi....

Dün Ödemiş’e gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ödemiş’in 99 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Saat 14.30’da Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi’nde başlayan buluşmaya mahalle muhtarlarından yalnızca 12 kişi katılım sağlamadı. Mahalle muhtarlarının sorunlarını dile getirdiği toplantıya Başkan Soyer ile beraber Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan, Eser Atar ile Yıldız Devran ve Muhtarlıklar ve Yerel Hizmetler Daire Başkanı Ali Kılıç da katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Bu bir aile toplantısı. ‘Ödemiş’te 99 kardeşiz’ diyorduk. Bu toplantıda her muhtarımız, tek tek söz alacak.  Kısaca mahallenizin durumunu, önerilerinizi ve isteklerinizi söylemenizi rica ediyoruz. Sorunlarınızı daire müdürlerimiz ve biz de not alacağız. Programlanmış olanları ve çözümde olanları da sizinle paylaşacağız” diye konuştu.

Eriş’in konuşmalarının ardından ilk sözü Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda İnönü Mahallesi Muhtarı Nihat Savuran aldı. Savuran, tüm mahalle muhtarları adına Başkan Soyer’e “Hoş geldiniz” dedi ve ardından mahallesinin sorunlarını dile getirdi. Genel olarak muhtarların sorunlarının yol, kilit taş çalışmaları, üretim yolunun yapım çalışmaları ve otopark sorunu olduğu da belirtildi.

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme