Bornova’da silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Bornova ilçesinde yaşanan silahlı kavgada Okan Kaplan (21) hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Olayın ardından...

Bornova ilçesinde yaşanan silahlı kavgada Okan Kaplan (21) hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Olayın ardından şüpheli olarak görülen B.Y. gözaltına alındı.

Olay, Erzene Mahallesi 75 Sokak’ta saat 02.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, daha önce husumet bulunan iki grup arasında sokakta tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve taraflar birbirlerine tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda Okan Kaplan, Esat G. ve Kaan G. vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden mermi ve saçmalarla yaralandı.

Olayın ihbarı üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Okan Kaplan özel bir hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar Kaan G. ve Esat G.’nin ise tedavileri devam ediyor.

Polis ekipleri olayın ardından şüpheli B.Y.’yi gözaltına aldı. B.Y., emniyete götürülerek sorgulanmak üzere teslim edildi. Okan Kaplan’ın cenazesi ise savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Şüpheli B.Y.’nin ilk ifadesinde diğer grubun kendisine silahlı saldırı düzenlemek için geldiği sırada olayın yaşandığını söylediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

haber merkezi

Bakmadan Geçme