• Haberler
  • Bölge yatırımları görüşüldü

Bölge yatırımları görüşüldü

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ödemiş'e ve ilçeye bağlı bazı mahallelerde gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla...

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ödemiş’e ve ilçeye bağlı bazı mahallelerde gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla ve bazı partililerle bir araya geldi. Sürekli, önce yöredeki belediye başkanları ve ilçe başkanları ile buluştu. Toplantıya;  Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, Beydağ İlçe Başkanı Ogün Asil Aydoğdu, Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen, Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu katıldı. Belediye çalışmaları hakkında bilgilerin aktarıldığı toplantıda bölge yatırımları ve hizmetleri değerlendirildi. Çalışmaların hızlandırılması konusunda görüşmeler yapıldı. 

Hükümetin hizmetlerini her yere eşit bir şekilde yansıttığını dile getiren Sürekli, “Ödemiş’e yatırımların gelmesinde kuşkusuz Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve bölge milletvekillerimizin katkıları büyüktür. Küçük Menderes Havzası’nda yaşayan değerli hemşerilerimizden gelen talepleri hükümet yetkilerine aktarıyoruz” dedi.

Sürekli, daha sonra AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı’nda partililere hitap etti.

Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme