Birgi'de Ödev Evi açıldı

Ödemiş Belediyesi, Birgi beldesindeki çocuklara eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla “Birgi Ödev Evi”ni hizmete açtı. Bu...

Ödemiş Belediyesi, Birgi beldesindeki çocuklara eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla “Birgi Ödev Evi”ni hizmete açtı. Bu özel açılış, Ödemiş’in Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.

Haber

Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ve Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in açılış konuşması ile devam etti. Başkan Eriş, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla tarihi Birgi beldesine yeni bir eğitim yuvası kazandırdıklarını belirterek şunları ifade etti:

Haber

“Belediyemiz olarak eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunmak adına tarihi Birgi’ye yeni bir eğitim alanı kazandırdık. Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında Birgili çocuklarımızın hizmetine sunduğumuz Birgi Ödev Evi, Birgi’nin tarihinde bilim ve kültürün merkezi olduğu mirası yaşatmayı amaçlıyor. Bu tarihi yapının çocuklarımıza huzurla ders çalışabilecekleri bir ortam sunmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu projenin hayata geçmesine katkı sağlayan herkesi kutluyor, Birgi’ye hayırlı olmasını diliyorum.”

KÜÇÜK MENDERES

Bakmadan Geçme