• Haberler
  • Bir yanda umut bir yanda kaos

Bir yanda umut bir yanda kaos

Torbalı ilçesini en üst düzeyde temsil eden iki futbol takımının durumları, birbirlerine taban tabana zıt bir...

Torbalı ilçesini en üst düzeyde temsil eden iki futbol takımının durumları, birbirlerine taban tabana zıt bir görünüm sergiliyor. Bölgesel Amatör Lig ekibi Torbalıspor, gerçekleştirdiği transferler ile iddiasını ortaya koyarken ilçenin Süper Amatör Lig’deki temsilcisi Torbalı Çaybaşıspor ise zor günler geçiriyor.

2015-16 sezonunun sonunda statünün azizliği nedeniyle Bölgesel Amatör Lig’e veda eden ancak Süper Amatör Lig’i rahat bir şekilde geçerek bir yıllık aranın ardından yine BAL’da oynamaya hak kazanan Torbalıspor, önümüzdeki günlerde topbaşı yapmaya hazırlanıyor. Sezonun bitmesi ile yönetim sorunu yaşayan kırmızı beyazlılar, bu sıkıntıyı son anda aşıp transferde bombaları patlattı. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’i zirvede noktalayıp yıllar sonra 3.Lig’e dönmenin hesaplarını yapan Torbalıspor, 17 Temmuz’da sahaya inerek yeni sezon hazırlıklarına start verecek.

İlçenin kısıtlı imkanlarla mücadele veren temsilcisi Torbalı Çaybaşıspor’da ise büyük bir belirsizlik var. Yıllardır Süper Amatör Lig ile 1.Amatör Küme arasında mekik dokuyan kırmızı lacivertliler, geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir performans çizerek grubunu orta sıralarda bitirmişti. Torbalı Çaybaşıspor’da yeni sezon öncesinde mevcut başkan Mahmut Karakaya’nın koltuğu bırakmasının ardından herhangi bir aday çıkmazken futbolcular da birer ikişer takımdan ayrılıyorlar.

Haber: Onur KARAGÖZ

Bakmadan Geçme