Bir tekel bayisi saldırısı daha gerçekleşti

Son günlerde tekel bayilerine yapılan saldırıların sayıları ve nitelikleri dikkat çekiyor. Esenyurt’ta bir WhatsApp mesajlaşmasına kızan...

Son günlerde tekel bayilerine yapılan saldırıların sayıları ve nitelikleri dikkat çekiyor. Esenyurt’ta bir WhatsApp mesajlaşmasına kızan 4 kişi, içerisinde 3 kişinin bulunduğu bir tekel bayisini basmış, içeride bulunanların üzerine kurşun yağdırmıştı. Olay yerinde iki kişi ölmüş, ağır yaralanan bir kişi de hastaneye kaldırılmıştı.

Birkaç gün öncesinde ise Maltepe’de kimliği belirlenemeyen bir kişi, alacak verecek tartışmasından dolayı bir tekel bayisine 6 el ateş açmış, 3 kişiyi bacağından yaralamıştı.

Bir tekel bayisi saldırısı da Tekirdağ’da düzenlendi. Çorlu ilçesinin Şeyhsinan Mahallesi’nde tekel bayisinde alışveriş yapan T.A., K.P. ve E.Ç.’nin, aldığı ürünleri veresiye yazdırmak istemesi üzerine bayi sahibi O.G., ürünlerin kimin üzerine yazdırılacağını sordu. Soru üzerine T.A., K.P. ve E.Ç., bayi sahibini ve yanında bulunan kişiyi içki şişeleriyle darp ederken, içlerinden biri silahla çevreye rastgele ateş etti.

Geri döndüler, başka bir esnafı darp ettiler

Çevrede bulunan esnaflardan biri, Acil Çağrı Merkezi’ne durumu ihbar etti. Yaralı kişiler sağlık ekiplerini beklerken, saldırganlar geri dönerek çevredeki başka bir esnaf olan A.D.’yi de darp etti. Yaralanan 3 kişi, Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 3 saldırgan, olayın ardından gözaltına alındı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme