Bir haftada takım kurdu

Süper Amatör Lig'de hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Torbalıspor, teknik heyeti belirleyip iç transferi hallettikten sonra...

Süper Amatör Lig’de hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Torbalıspor, teknik heyeti belirleyip iç transferi hallettikten sonra dış transferde son bir hafta içerisinde 11 yeni futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

2014-15 sezonunda statü gereği Bölgesel Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e düşen, vakit kaybetmeden tekrar BAL’a yükselip geçtiğimiz sezon yine statünün kurbanı olan kırmızı beyazlılar, bu lige geri dönmek için çalışmaları sıkı bir şekilde sürdürüyor. Torkos, bu doğrultuda kaleye Aliağa FK’dan Emre Kızılboğa ve 1926 Bulancakspor’dan Yalın Usta, sağ beke Karpuzlu Belediyespor’dan Muhittin Bozkurt, sol beke Çiğli Belediyespor’dan Ferdi Uludağ, stopere Dikili Çandarlıgücü’nden Sedat Bolyurt ile Çeşme Belediyespor’dan Emre Aydın, orta sahaya Emre Demirtaş ile Sincan Belediyespor’dan Emrah Görkem Alp, sağ kanada bir dönem İzmirspor’da da oynayan Azret Omarov ve forvete de Aydın Yıldızspor’dan Fermail Aliyev ile Adana Baklalıspor’dan Abdullah Çeliktay’ı renklerine bağladı.

Haber: Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme